Wie zijn wij

Het duo achter raviZand

De drijvende kracht achter raviZand wordt gevormd door Lotte en Thierry. Voor hen is raviZand een samenspel van 15 jaar ervaring in de sector, een goede productkennis, een creatieve toets en de liefde voor hout en interieur. 

Een persoonlijke aanpak

Bij raviZand staan u en uw goederen centraal.
We nemen onze tijd om uw wensen en behoeften te leren kennen.
Met die informatie als basis bekijken we wat de gepaste werkwijze en de juiste technieken zijn om het gewenste resultaat te bekomen. Daarnaast kan u ervan op aan dat wij ons honderd procent inzetten voor zowel grotere als kleinere zandstraalwerken.

Door onze passie, ervaring en kennis te combineren met uw wensen en verwachtingen zijn wij ervan overtuigd dat wij een meerwaarde kunnen betekenen voor allerlei projecten.

Kwalitatief werk

Kwalitatief werk afleveren is onze hoogste prioriteit en voor ons een vanzelfsprekendheid. We streven ernaar oude objecten nieuw leven
in
 te blazen, letterlijk én figuurlijk!

Ons uitgebreide machine- en materialenpark stelt ons in staat het gewenste resultaat te bekomen voor elke mogelijke toepassing. Wij verwijderen alle vuilresten van hout zonder dat het oppervlakte wordt beschadigd.

Daarna kan er optioneel een beits, olie of beschermende laklaag worden aangebracht. Er zijn tal van opties, die we u met plezier zullen voorstellen. De populairste nabehandeling is de matte natuurlak, die de kleur van het blanke hout behoudt.